Get Adobe Flash player

Képek uralják az egész világot, aki színesebben tudja bemutatni magát, az tud eredményeket elérni, mert a nagy közönség mára hozzá szokott a szebbnél szebb formákhoz, a tárgyi világ pazar csillogásához. A szépségversenyben nem érdemes lemaradni, mint egy finom ételnél a tálalásra, úgy kell odafigyelni minden cégnek arra, hogy hogyan mutatja meg magát a betérő látogatónak.  Egy kopott, hiányos névtábla, plakát ma már nem azt jelenti, hogy ez egy régi, nívós üzlet lehet, hanem azt, hogy valamikor volt itt egy üzlet. A tömegverseny miatt kénytelen-kelletlen használni kell a képi kommunikációt az üzletek, rendezvények, szolgáltatások sikeréhez, de higgyék el, az egy jó érzés, amikor valaki azt tudja mondani: szépek és sikeresek voltunk, vagyunk. Ebben szeretnénk segíteni Önöknek! 

Most, hogy ránk talált! Szeretném bemutatni Önnek az XL Posztert! Az évek óta változatlan felállásban működő cég egy folyamatosan fejlődő, növekedő vállalkozás! Az évek során  folyamatosan bővülő anyag és szolgáltatás kínálat következményeként a reklám és dekorációs, valamint irodai területen megfelelő és kreatív segítséget tudunk nyújtani Ügyfeleink részére.     Rengeteg munkával azon vagyunk, hogy Önnek, leendő és jelenlegi ügyfeleinknek ne legyen kérdés, hogy hol készítsen meghívót vagy terveztessen posztert. Bármilyen jellegű grafikai vagy dekorációs kérdéssel nyugodtan keresse fel üzletünket és, ha van rá megoldás (biztos lesz), akkor segíteni fogunk.

    Gépparkunkat úgy állítottuk össze, hogy pár darab névjegytől a teljes üzletdekoráláson át, a kiállításon vagy rendezvényen használt displayekig, képekig, bármit el tudjunk készíteni, amire a hozzánk érkezőknek szüksége van. Technikai fejlettségünk eredményeképpen munkáink időben és reális áron tudnak elkészülni.

  Kollégáimmal több éves szakmai múltra tekintünk vissza, az XL Poszter megalakulása előtt is azonos, vagy hasonló munkaterületen tevékenykedtünk (kiadványszerkesztés, marketing, film és média, dekorációs munkafolyamatok) Csapatunk minden tagja felkészült szakember, de ami még fontosabb szerencsénkre szereti is azt, amit csinál. Nálunk nincs kis munka, nagy munka, ügyfél van és teljesítendő feladat. Üzletpolitikánk az ügyfélre és a termékre fókuszál, ugyanis ezen sikereket kihasználva lépünk eddig, és lépünk majd tovább előre. Sokáig az XL Poszter fejlődése a szájhagyománynak volt köszönhető, elégedett ügyfeleink adták rólunk körbe az információkat  egymásnak. A közelmúltban új és színvonalasabb irodába sikerült költöznünk, amelynek egyetlen hátránya talán, hogy kissé kiesik a főútvonal síkjából, ezért néhány frissen „ránk talált” megrendelőnk javaslatára, elkezdtük köztudatba hozni magunkat. Többek között így jutottunk el Önhöz is. Szívesen tartjuk a kapcsolatot vevőinkkel! A facebook-on is megtalálhatóak vagyunk, ahol bármikor kérdezhet tőlünk, vagy ismerősnek jelölhet minket, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról.

Bízom benne, hogy hamarosan Ön is ellátogat hozzánk.

 XL Poszter